Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΤΡΩΜΕ Η ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ?

Τί και γιατί μας ταϊζουν ?


Πολλές φορές ακούμε πως κάποιος ανάμεσά μας έχει καρκίνο ! Γιατί άραγε ? Φταίει το τσιγάρο ? Μα ... δεν κάπνιζε ! Φταίει το κινητό ? Μα , βγαίνουν " επιστήμονες " και λένε πως δεν προκαλούν καρκίνους ! Τότε στην Αμερική γιατί οι περισσότερες συσκευές βγαίνουν με εξωτερικές κεραίες ? Καθημερινά διαβάζω για ψεκασμούς πόλεων , βγαίνουν κάποιοι και λένε διάφορα ! Δοκιμάζουν κάτι σε λαούς εκ του ασφαλούς ? Ισως ! Κι όμως θεωρώ πως με όσα διαβάζω κατά καιρούς δεν είναι τα μόνα παράξενα !



Κάποιοι μιλάνε για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ! Δεν έχω τις γνώσεις να αναλύσω το θέμα , ας δοκιμάσετε και εσείς να βρείτε πόσο παλιό θέμα είναι και πόσα " τρελά γράφονται " για αυτό το θέμα , τα περισσότερο μου φαίνονται λογικά και εξελίξιμα ! Κάτι που αναφέρουν είναι για έλεγχο γεννήσεων , πως πρέπει να λιγοστέψει ο πληθυσμός της Γης ! Εκεί στέκομαι σήμερα με αυτό το θέμα !



Πώς μπορεί να λιγοστέψει ο πληθυσμός της Γης ?

Ουσιαστικά εύκολα , αν προσέξουμε τί γίνεται παγκόσμια ! Πχ Ακούμε για πολέμους ! Ως γνωστό , ο πόλεμος έχει θύματα , έχει όμως και μεγάλες μπίζνες για αυτούς που θα αναλάβουν να ξαναφτιάξουν τις χώρες που έχουν καταστραφεί ! Θα έχουν μετά λόγο στη διοίκηση των πόρων , θα έχουν πουλήσει όπλα , θα έχουν πουλήσει φάρμακα , θα έχουν κάνει πολλά πειράματα σε ανθρώπους ! Αρα , δεν υπάρχει λόγος ο Πόλεμος να μη γίνεται , είναι πολλά τα φράγκα και δεν μοιράζονται ούτε αγνοούνται από πολλούς !



Το τσιγάρο έχει μέσα μέχρι και Βενζόλιο ! Γιατί αφήνουν να μας βάζουν μέσα φάρμακα και δηλητήρια να εμπνεύσουμε ? Μάλλον γιατί αν προσέξουμε λίγοι είναι αυτοί που κινούν τα νήματα που έχουν ακουμπήσει το τσιγάρο ! Τυχαίο άραγε ? Το σίγουρο είναι πως ξέρουμε πως το τσιγάρο θα σκοτώσει το 1 / 3 των καπνιστών και εμείς ελπίζουμε πως θα είμαστε από τους « τυχερούς » που δεν θα πάθουμε τίποτα ! Πολλή διαφήμιση είχε γίνει για να καπνίζει ο κόσμος , χαρακτηριστικό είναι και η προσπάθεια να πείσουν πως η " δυναμική " γυναίκα και ίση προς τον άντρα καπνίζει ! Γιατί δεν κάνουν το τσιγάρο όπως παλιά που είχε μόνο καπνό και καθόλου χημικά ? Ετσι θα " φύγει " πολλής κόσμος και κοσμάκης , με τη διαφήμιση που γίνεται τώρα ξέρουμε πως θα πεθάνουμε οι καπνιστές , δεν κάνουν τίποτα οι κυβερνήσεις για να στρώσουν τη ποιότητα , απλά μετά μας λένε , πως ό , τι παθαίνουμε το ξέραμε γιατί απλά καπνίζαμε ! Το ότι επιτρέπουν οι κυβερνήσεις τα χημικά κάτι παράξενο μου αφήνει ...



Αλλος τρόπος για να λιγοστέψει ο πληθυσμός , είναι η Πείνα ! Ας πεινάς , σιγά να μη μπορείς να κάνεις παιδιά , άλλωστε όταν δεις το παιδί να να πεθαίνει από τη πείνα , πώς να σου πάει καρδιά να κάνεις άλλο ? Πιστεύετε πως δεν μπορούσαμε εμείς οι άνθρωποι να σταματήσουμε τη πείνα στην Αφρική ? Εύκολα πια , αλλά σκασίλα μας ! Πιστεύετε πως αν στείλει η θείτσα από την Ελλάδα φασόλια σε διάφορες οργανώσεις καλής θέλησης θα λύσει το πρόβλημα ? Αρα , θα ναυλώσουν ολόκληρο αεροπλάνο , θα χαλάσουν τόσα καύσιμα και αμοιβές σε πλήρωμα για να τους στείλουμε ζάχαρη και φασόλια ? Είναι πιο οικονομική λύση ? Μπα , απλά έτσι φαίνεται πως ενώ προσπαθούμε ( !) δεν γίνεται τίποτα για αυτούς τους άμοιρους ανθρώπους , άρα πρέπει να πάρουμε και άλλα μέτρα , και άλλες " επιδοτήσεις " για να μη πεθαίνει ο κόσμος ! Αποδεδειγμένα και πολλές φορές ειπωμένα , το 20% το πολύ από αυτά τα χρήματα που μαζεύονται για ανθρωπιστικούς σκοπούς πηγαίνουν στο προορισμό τους , τα υπόλοιπα πηγαίνουν σε γνωστές τσέπες ή σε γκαλά και δεξιώσεις !



Τί έγινε με το AIDS ? Ακόμα να βρεθεί το αντίδοτο ? Γιατί πολλοί λένε πως είναι εργαστηριακός ιος ? Αν δεν χρησιμοποιείς προφυλακτικό δεν θα κολλήσεις από το AIDS , αλλά δεν θα κάνεις και περισσότερα παιδιά ! Τυχαίο είναι πάλι πως βγήκε στην Αφρική αυτός ο ιος , εκεί που γεννοβολούσαν σαν τα κουνέλια ? Εκεί που πέφτουν τεράστιες επιδοτήσεις για να φάει ο κόσμος ένα κομμάτι ψωμί ? Τώρα , όλοι σκεφτόμαστε το AIDS , άρα κόβονται και πολλές ανεπιθύμητες γέννες !



Μας έμαθαν πια " τους Ευρωπαίους " να έχουμε όσα παιδιά μπορούμε να θρέψουμε , άρα λίγα , αφού πια δεν φτάνει ο μισθός μας για να ζήσουμε εμείς ! Λες και πριν από 50 χρόνια , τα παιδιά πέθαιναν από τη πείνα , αλλά πια φαίνεται λογικό να κάνουμε δύο άτομα μόνο ένα παιδί ! Πόση δόση αλήθειας υπάρχει όμως ? Πρίν από 50 χρόνια γιατί η κάθε ελληνική οικογένεια είχε 5 παιδιά και τώρα όχι ? Είναι απλά πληροφορίες και κατευθύνσεις για να μη κάνουμε άλλα παιδιά και όχι πραγματική μας βούληση ...



Τα τρόφιμα πια είναι χωρισμένα σε δύο ποιότητες , σε αυτά που καταναλώνεις για να ζήσεις και άλλα για να πάθεις καρκίνο ή να αρρωστήσεις με το παραμικρό ! Κάποτε ξέραμε πως και οι πατάτες είχαν ποιότητα ( ΑΑΑ , ΑΑ κλπ ) , πως μπορούσες να φας απ ' ευθείας από το μποστάνι , να φας από το δέντρο τη τροφή χωρίς προβλήματα ! Τώρα τί έχουμε ? Τις ακριβές τροφές για λίγους που πια λέγονται « βιολογικές » και άλλες για τους πολλούς , τους εργάτες που λέγονται ( ! ) δεν ξέρω , πράγματι δεν ξέρω πως λέγονται αυτές οι τροφές που δεν έχουν φάρμακα και είναι θεωρητικά όπως είχε προβλέψει η Μητέρα Φύση ! Εσείς ξέρετε πώς λέγονται ?



Βλέποντας λοιπόν διάφορες " αλήθειες " σταμάτησα και επεξεργάστηκα τις πληροφορίες που βρήκα στο youtube με όνομα " Esoteric Agenda - Ελληνική υπότιτλοι " ! Για δείτε το , λέει πολλά πράγματα που μάλλον έχουν βάση ! Πχ . Η Επιτροπή Διατροφικού Κώδικα διοικείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας . Το 1994 ο Κώδικας , χωρίς καμία ανακοίνωση σε όλη την Αμερική ανακήρυξε τα θρεπτικά στοιχεία σε τοξίνες ! Κατά το Κώδικα , κάθε αγελάδα στον πλανήτη που παράγει γάλα θα πρέπει να της χορηγηθεί η αυξητική ανασυνδυασμένη ορμόνη της Monsato . Επιπλέον κάθε ζώο στο πλανήτη που προορίζεται για τροφή πρέπει να του χορηγούνται υποκλινικά αντιβιοτικά και πρέπει να του χορηγούνται εξωγενείς αυξητικές ορμόνες ! Αν κάνετε τις πράξεις , κατά τις προβλέψεις του Οργανισμού Φαρμάκων , Οργανισμού Τροφίμων , τις επιδημιολογικές προβλέψεις , υπολογίζουν πως μόνο από τις βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία , μόνο από τις κατευθυντήριες γραμμές θα έχει ως αποτέλεσμα , το ελάχιστο 3 δισεκατομμύρια θανάτους ! Το ένα δις από απλή λιμοκτονία , αυτοί που θα πεθάνουν δεν είναι ιδιαίτερα " οικονομικοί επιτυχημένοι " όπως το εννοούν οι οργανισμοί . Τα άλλα δύο δις θα πεθάνουν από τις αναπόφευκτες ασθένειες του υποσιτισμού ! Ποιοί θα ζήσουν ? Πιθανότατα αυτοί που θα είναι πλούσιοι αρκετά ισχυροί αρκετά που θα έχουν δικούς τους προμηθευτές καθαρής τροφής και θρεπτικών στοιχείων !



Τί είναι το Φθόριο που έχουμε στο νεράκι που πίνουμε ?

Είναι γνωστό πως έχει τρομακτικές επιπτώσεις στο καρκίνο των οστών , προβλήματα αρθρώσεων , αδυναμία οστών , πτώση οιστρογόνων και τεστοστερόνης , ενώ οδοντική φθορίωση που είναι κιτρίνισμα και διάβρωση του σμάλτου ! Δεν θα ήταν πιο λογικό λοιπόν να εμπλουτίζουν το δημόσιο νερό με βιταμίνες παρά από το να φθοριώνουν ? Ενα από τα σημαντικά θέματα είναι πως οι Ρώσοι έκαναν 3 πειράματα σε ανθρώπους που ζούσαν στα Γκούλαγκ , και ένα από αυτά τα 3 ήταν η φθορίωση του νερού ! Γιατί ? Αν φθοριώσεις το νερό , ο κόσμος δεν θα είναι τόσο επιθετικός , όσο θα ήταν ! Αλλη ερώτηση : Ποιό είναι το ενεργό συστατικό του Πρόζακ ? Φαντάζεστε τί εννοώ ... είναι μία ένωση φθορίου !



Ξέρουμε τί είναι πραγματικά η Ασπαράμη που συναντάμε παντού ?

Είναι το τεχνιτό γλυκαντικό προϊόν που βρίσκεται σχεδόν σε κάθε προϊόν με λίγη ζάχαρη ή χωρίς ζάχαρη στην αγορά ! Αποτελείται από 3 πράγματα , μεθανόλη η οποία φυσικά προκαλεί τύφλωση , ασπαρτικό οξύ και φαινυλαλανίνη άρα δύο δηλητήρια , που το ασπαρτικό οξύ προκαλεί εγκεφαλικές βλάβες , αυτό ήταν γνωστό πίσω στη δεκαετία του 70! Η μεθανόλη προκαλεί τύφλωση , η φαινυλαλανίνη κάθεται στον εγκέφαλο και σε μεγάλες δόσεις προκαλεί τραύμα . Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων εξέδωσαν τις 92 παρενέργειες της ασπαρτάμης ... και οι παρενέργειες είναι εξαιρετικά σοβαρές .

http://ligesskepsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας