Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Ποιοί Φοβούνται Τους Οργονίτες? Γιατί

Posted by Ion Maggos in Καίρια, Τεχνολογία

0

“Ξέρω πολύ καλά ότι το ανθρώπινο είδος γνώριζε την ύπαρξη μιας παγκόσμιας ενέργειας σχετιζόμενης με τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, το κύριο έργο της φυσικής επιστήμης συνίσταται στο να κάνει αυτή την ενέργεια χρησιμοποιήσιμη. Αυτή είναι η μοναδική διαφορά ανάμεσα στη δική μου δουλειά και όλη τη προηγούμενη γνώση.” Wilhelm Reich

“Ο έρωτας, η εργασία και η γνώση είναι οι αστείρευτες πηγές της ζωής μας, αυτές πρέπει και να την κυβερνούν” W. Reich

Ιστορικά
στοιχεία

Υποθέτω εδώ ότι ο αναγνώστης γνωρίζει κάποια στοιχειώδη σχετικά με τον W. Reich το έργο του γενικότερα και την Οργόνη ειδικότερα. Διάβασε αν δεν γνωρίζεις για τον Ραιχ και την Οργόνη ΕΔΩ πριν συνεχίσεις την ανάγνωση του άρθρου.

Πως προέκυψαν οι Οργονίτες?

Αλήθεια απο που ξεκίνησαν οι κατασκευές που ονομάζονται «Αιθερικοί Μετατροπείς» ή «Οργονίτες» που μετατρέπουν την DOR σε OR . Την αρνητική ενέργεια σε θετική, την μετατρέπουν σε χαώδη μορφή και την ανασυνθέτουν σε θετική !

Το 1992 ο Karl Hans Welz ανακαλύπτει την βασική μορφή του οργονίτη. Ένα κράμα πολυεστέρα η εποξική ρητίνης με ρινίσματα αλουμινίου.

Αργότερα το 2000 ένα ζευγάρι, ο Don και η Carol Croft Ανακάλυψαν αμφότεροι μέσα απο την ερευνά τους τα εξής…

  • 1. H σωστή κατασκευή πρέπει να έχει 50% μέταλο και 50% ρητίνη.
  • 2. Η τοποθέτηση κρυστάλλων κυρίως χαλαζία “χρωματίζει” και κατευθύνει την ενέργεια.
  • 3. Την χρήση διτερματικών κρυστάλλων στις μεγάλες κατασκευές.
  • 4. Κατασκεύασαν το πρώτο Chembuster με έξι χάλκινες σωλήνες 180 εκ. 6 διτερματικούς χαλαζίες και για βάση ένα κουβά οργονίτη. Χρησιμεύει για την διάλυση των χημικών σύννεφων απο το ψέκασμα των ουρανών μας.
  • 5. Την χρήση σπειρών στον πάτο του οργονίτη.
  • 6. Η Carol κατασκεύασε το πρώτο μενταγιόν από οργονίτη το Harmonic Protector που ακόμη παραμένει το καλύτερο στον κόσμο, ως προς την αποτελεσματικότητα του.
  • 7. Επισης κατασκευασαν την HHG (Holy Hand Grenade), τα tower busters κλπ.

Μέσα σε ένα χρόνο, ο Don άρχισε να δημοσιεύει αναφορές από τις εμπειρίες που είχαν αυτός και η γυναίκα του, με την τακτική εξάπλωσης μικρών οργονιτών κοντά σε πηγές DOR ή αρνητικές προς τη ζωή πηγές ενέργειας, όπως είναι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, τα πυρηνικά εργοστάσια, οι υπόγειες βάσεις και οι φυσικές ενεργειακές γραμμές και δίνες της Γης. Ο Don συμπεριέλαβε στις αναφορές του συγκεκριμένα θετικά για τη ζωή, καθαριστικά, θεραπευτικά, επιβεβαιωμένα αποτελέσματα που παρατήρησαν ως αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητάς τους το ονομαζόμενο “gifting” και αυτό τον ώθησε στο να ενθαρρύνει τους αναγνώστες του να αντιγράψουν τις προσπάθειες του στις δικές τους κοινότητες.

Έχει παρατηρηθεί από πολλούς ανθρώπους που ασχολούνται με τους οργονίτες σε όλο τον κόσμο, ότι η εξάπλωση των κεραιών ψηφιακής τηλεπικοινωνίας μέσα σε κατοικημένες περιοχές τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα λεπτό στρώμα αρνητικής ενέργειας (DOR) η οποία διαποτίζει τα σπίτια και τις κοινότητές μας, προκαλεί ξηρασία, φόβο, αρνητικότητα, αρρώστιες, άγχος, κατάθλιψη …

Παρόλα αυτά, έχει γίνει ευρέως κοινή εμπειρία ότι αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα μπορούν να εκμηδενιστούν αν πετάξουμε ή θάψουμε μικρά τεμάχια οργονίτη – που ονομάζονται TowerBusters (TB’s) – κοντά στους πύργους τηλεπικοινωνίας. Αυτή η όλο και πιο δημοφιλής δραστηριότητα έχει γίνει γνωστή ως “gifting” και διεξάγεται κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο από χιλιάδες ανιδιοτελείς και αφοσιωμένους ανθρώπους αλλά και γκρουπ που οργανώνονται μέσω ιντερνέτ.

1

Το μενταγιόν Οργονίτης

Το ποιο σημαντικό αντικείμενο από τους οργονίτες είναι το μενταγιόν. Αυτό φοριέται στον λαιμό χωρίς μεταλλική αλυσίδα (δέρμα, νάιλον, κορδέλα κλπ) στο ύψος του θύμου αδένα. Δηλαδή στο λακουβάκι του στήθους. Εάν είναι σωστή κατασκευή επειδή είναι μέσα στην αύρα σας, σε κάθε αρνητική ενεργειακή προσβολή μετατρέπει την αρνητική ενέργεια σε θετική και εμπλουτίζει την δική σας. Έτσι εάν π.χ. πλησιάσετε έναν πολύ αρνητικό τόπο χωρίς μενταγιόν η αύρα σας θα μικρύνει αφάνταστα και θα γίνει γκρίζα, ενώ θα νοιώθετε ότι αδειάζεται από ενέργεια, συνήθως από τα πόδια και την μέση. Αντίθετα με μενταγιόν η αύρα σας θα αυξηθεί στα 50 μέτρα (μέσος όρος φυσικά), και θα νοιώθετε μάχιμοι !

Συμπτώματα Αυτών Που Φοβούνται Τους Οργονίτες

Ο υποφαινόμενος είναι ο πρώτος που ασχολήθηκε στη Ελλάδα με το θέμα (οργονίτες), με μεγάλη πείρα.

Αυτή η πείρα έδειξε ότι όλοι οι άψυχοι άνθρωποι, τα υβρίδια ανάμεσα μας, οι κλώνοι, οι έχοντες κατάληψη, οι αρνητικοί ενεργειακά έμψυχοι άνθρωποι και το κάθε είδους μη ανθρώπινο Dna (ανόργανα όντα με ηλεκτροκβαντική συνείδηση και φυσικά χωρίς ψυχή) που κυκλοφορεί χιλιάδες χρόνια ανάμεσα μας, δηλαδή οι Επικυρίαρχοι, ΤΡΕΜΟΥΝ τους οργονίτες.

Τα συμπτώματα φυσικά αφορούν τον μέσο όρο κάθε κατηγορίας. Εδώ εξετάζουμε την περίπτωση που φοράτε ένα καλό μενταγιόν. Εάν έχει πιο εξελιγμένους οργονίτες τότε είναι μια άλλη διασκεδαστική περίπτωση.

1ον Οι αρνητικοί ενεργειακά έμψυχοι άνθρωποι αρχικά παρουσιάζουν εκνευρισμό. Μετά από ένα τέταρτο η μισή ώρα χαλαρώνουν και αρχίζουν να νυστάζουν. Επίσης εάν έχουν την πρόθεση να πουν ψέματα, αυτή η προδιάθεση τους κόβετε και πολλές φορές λένε την αλήθεια χωρίς να θυμούνται κατόπιν του τι είπαν. Η αν διατηρούν συνεχώς την αρνητικότητα τους καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουν, πάντως η επιθετικότητα τους είναι μειωμένη. Στα φόρουμ είναι είναι πάντοτε σκεπτικιστές ως προς τους οργονίτες.

2ον Οι άψυχοι άνθρωποι, πολλοί από αυτούς αντέχουν τους οργονίτες, όμως ποτέ δεν νοιώθουν τα ευεργετικά τους αποτελέσματα και ας προσποιούνται συχνά ότι αυτό συμβαίνει. Ουσιαστικά ποτέ δεν νοιώθουν καλά κοντά τους, απλώς μιμούνται τους έμψυχους απο τους οποίους κλέβουν ενέργεια. Σε ένα άτομο άψυχο, τα λεγόμενα υψηλότερα chakras είναι «παραπροϊόντα» κλοπής ενέργειας έμψυχων όντων. Αυτό είναι που τους δίνει τη δυνατότητα να μιμούνται τα έμψυχα όντα. Ως αποτέλεσμα αυτού, το έμψυχο ον αντιλαμβάνεται έναν καθρέφτη της δικής του ψυχής, όταν αποδίδει “χαρακτηριστικά ψυχής” σε τέτοια όντα. Στα φόρουμ διαστρεβλώνουν πάντα τα δεδομένα και παρακινούν στην κατασκευή πολύπλοκων οργονιτών, ώστε να ξεφεύγει από την απλότητα της κατασκευής και να αυτοπεριορίζεται κανείς.

3ον Οσοι έχουν περάσει εν αγνοία τους το πρόγραμμα ΜΚ /ultra http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKULTRA αυτοί είναι οι “ειδικοί” να καταστρέφουν στα φόρουμ οτι έχει σχέση με τους οργονίτες με τις “επιστημονικές” βλακείες που γράφουν ακατάπαυστα. Φυσικά δεν αντέχουν τους οργονίτες ούτε δευτερόλεπτο και ας γράφουν ότι τους χρησιμοποιούν.

4ον Τα υβρίδια και οι κλώνοι έχουν έντονα χαρακτηριστικά δυσφορίας. Τα υβρίδια μάλιστα αντιλαμβάνονται από που προέρχεται αυτή η μετατροπή ενέργειας καθώς νοιώθουν να σκίζεται η προσωπικότητα τους και δεν διστάζουν να δείξουν άμεσα σε μερικά λεπτά την δυσαρέσκεια τους βρίζοντας και κινούμενοι επιθετικά αν τους παίρνει.

5ον Το μη ανθρώπινο Dna αντιδρά βίαια, είναι αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Είναι εύκολο να νιώσετε το δηλητηριώδες βλέμμα τους πίσω σας στο σουπερμάρκετ η στο μπαράκι. Στην συνέχεια θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν την σκέψη σας. Θα κάνουν ότι μπορούν να λυθεί το μενταγιόν από “μόνο” του. Θα έχετε σοβαρό θέμα με την οδήγηση στην προσπάθεια να σας δημιουργήσουν ατύχημα. Θα σας χτυπήσουν με φορητά όπλα στοχευμένης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας εάν τα έχουν μαζί τους. Επίσης θα σας εκτοξεύσουν μικροσκοπικές εμφυτεύσεις μαύρες και σε μέγεθος μύτης καρφίτσας. Πάντοτε νοιώθετε ένα ξαφνικό έντονο κνησμό που αμέσως μετά τον ξεχνάτε. Αυτές έχουν περίβλημα με νευροτοξίνες ώστε να απελευθερώνονται στην περίπτωση που τις βρείτε και πάτε να τις αφαιρέσετε χειρουργικά. Όσο υπάρχουν μέσα σας ρυθμίζουν την συμπεριφορά σας.

2

Τι πρέπει να προσέχετε

Από την στιγμή που έγιναν γνωστοί οι οργονίτες και τα αποτελέσματα τους, ξεκίνησε ένας κρυφός και άνευ προηγουμένου πόλεμος εναντίον τους. Οι μυστικές υπηρεσίες οι επιφορτισμένες με το αντικείμενο εξαπέλυσαν τα MK/kids κατά των φόρουμ. Αυτό φυσικά συνεχίζεται και στα Ελληνικά φόρουμ με κάθε θέμα που τους πειράζει, όπως Σύγχρονα Εθνικά, Αρχαία Ελληνικά θέματα, κατασκευές οργονιτών κλπ. Τα κατάφεραν να διαλύσουν τα πάντα και να τα περάσουν στον έλεγχό τους.

Έτσι το μοναδικό φόρουμ που είναι καθαρό παγκοσμίως γιατί λειτουργεί με προσκλήσεις είναι το Φόρουμ του Don Croft http://www.ethericwarriors.com/ip/forum.php . Και μόνον όσα site κατασκευαστών αναφέρονται μέσα σε αυτό κάτω δεξιά ως vendors είναι “καθαρά”.

4

Οι κατασκευαστές Οργονιτών στην Ελλάδα και τι να προσέχετε.

Ο κάθε είδους οργονίτης πρέπει να έχει απλή κατασκευή και σε σχήμα και σε υλικά. Περίεργα και περίτεχνα σχήματα Απαγορεύονται. Επίσης φεύγετε με τα χίλια αν έχουν κρυστάλλους από έξω από το μάτριξ ρητίνης ρινισμάτων. Ο λόγος είναι απλός οι κρύσταλλοι φορτίζονται με πληροφορίες είτε θετικές είτε αρνητικές. Υπάρχουν κακόβουλοι που σκόπιμα το κάνουν, τους φορτίζουν με αρνητικές πληροφορίες, επίσης ΜΗΝ αγοράσετε εάν σας ζητούν Hμερομηνία Γεννήσεως και ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

Τεράστιο ρόλο παίζουν τα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Α) Ως προς τα ρινίσματα τα μόνα που κάνουν δουλειά στον Οργονίτη, είναι πρώτα από όλα ο Χαλκός, δεύτερο έρχεται το Αλουμίνιο και τελευταίο ο Μπρούτζος. Τα ιδανικά υλικά είναι η σκόνη χαλκού και αλουμινίου. Αυτά όμως είναι δυσεύρετα και ακριβά. Επίσης άριστο υλικό είναι ο χημικώς καθαρός χαλκός τον οποίο χρησιμοποιούν οι αργυροχρυσοχόοι. Είναι όμως ακριβό και πολύ βαρύ.

Β) Τα ρινίσματα που Αποφεύγονται είναι σιδήρου και ατσαλιού γιατί μαγνητίζονται και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε με τίποτα. Επομένως έχουν κατά πολύ κατώτερη Ενέργεια της επιθυμητής. Φυσικά από καθόλου ακόμη και οι Οργονίτες με το σίδηρο και το ατσάλι είναι καλοί παρ ότι έχουν κατώτερη Ενέργεια.

Γ) Τώρα το οργανικό υλικό πρέπει να είναι μόνο η πολυεστέρας η εποξική ρητίνη (πολύ καλύτερη γιατί είναι σκληρή σαν το γυαλί και πιέζει έντονα τους κρυστάλλους και τα ρινίσματα). Οποιοδήποτε άλλο έχει χαμηλή έως μηδενική απόδοση. Απαγορεύεται φυσική ρητίνη, κερί, υδρύαλο, πλεξιγκλάς κλπ.

Δ) Το σχήμα επίσης στις μεγάλες κατασκευές πρέπει να είναι η πυραμίδα με τις αναλογίες αυτής του Χέοπος η Ημισφαιρικό η σε σχήμα ανεστραμμένης Κούπας. Υπάρχει λόγος για αυτό. Η οργόνη κινείται αργά και δεν συμπαθεί τις Γωνίες, εξαίρεση όπως ανέφερα η πυραμίδα με αναλογίες αυτής του Χέοπος.

Ε) Και ερχόμαστε στους κρυστάλλους, Η αρχή είναι Μια ο κεντρικός και μεγαλύτερος κρύσταλλος (και καλύτερα να είναι ο Μοναδικός) πρέπει πάντοτε να είναι Clear Quartz δηλαδή καθαρός χαλαζίας διαφανής και καλύτερα ανεπεξέργαστος. Ο λόγος είναι ότι έχει την υψηλότερη δόνηση. Συμπληρωματικά μπορεί να υπάρχουν στην βάση και κάποιοι άλλοι σε μικρό όμως μέγεθος. Αυτοί είναι : αιματίτης, σκούρος αμέθυστος, γρανάτης, διάφορα είδη τουρμαλίνας, περίδοτο και Λάπις Λάζουλι.

Επίσης αποφεύγεται οτιδήποτε ηλεκτρονικό που είναι συνδεδεμένο (εκτός από zapper ΜΟΝΟ του Don Croft σε κατασκευές Power Wand από τους vendors που αναφέρω στο http://www.ethericwarriors.com/ip/forum.php ) Και φυσικά μακρυά από λαμπάκια Led.

Και κάτι πολύ σημαντικό, τους οργονίτες που έχετε στο σπίτι σας ποτέ μην τους ακουμπάτε σε μέταλλο, πάντα σε ξύλο πλαστικό η πέτρα.

3

Ραδιονική και οργονίτες

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν από Ραδιονική. Είναι μια άγνωστη επιστήμη στο ευρύ κοινό. Στην περίπτωσή μας έχει να κάνει με την χρήση συρμάτων τυλιγμένα σε σπείρες και κυρίως γύρω από τους κρυστάλλους. Όμως αυτή η επιστήμη έχει δυο πλευρές μια πολύ καλή και μια εξ ίσου κακή. Αποφεύγετε αυτές τις κατασκευές εν γένει εκτός του http://hootenization.com/ μάλιστα η κατασκευή EZAP που κατασκευάζει το συγκεκριμένο site είναι δική μου πατέντα που τώρα έχω παραιτηθεί λόγω της στενοκεφαλιάς των Ελλήνων αγροτών. Σκεφθείτε κάτι που στοιχίζει 40 δολάρια και σε έκταση 5 στρεμμάτων αυξάνει την παραγωγή 400% και δεν χρειάζονται λιπάσματα !

Mega-Mes_and_3mini-mes

Αυτά τα ολίγα και ας είναι η οργόνη μεθ υμών ! :lol:

6



5



http://miastala.com/s/?p=3493

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας