Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Getgreeceback.com-Να σε πιστέψουμε ?









ΝΑΙ , ΦΥΣΙΚΆ ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ΠΊΣΩ !
Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τι είναι ΔΝΤ .
Όλοι μπορούμε εύκολα να μάθουμε την τύχη των κρατών που έζησαν το καθεστώς του ΔΝΤ .
Το μέλλον μας δεν διαγράφεται καθόλου ρόδινο . Δεν έρχονται να μας σώσουν . Έρχονται να μας αποτελειώσουν , όπως έκαναν από οπού έχουν περάσει . Η ιστορία το έχει αποδείξει .
Ως Έλληνες οφείλουμε να υποστηρίξουμε και να συμμετέχουμε σε κάθε προσπάθεια αντίστασης στη δικτατορία του με ειρηνικό τρόπο .
Θέλω να πιστεύω πως οι φόβοι του Κίσινγκερ ότι οι Έλληνες είναι εμπόδιο για τα δόλια σχέδιά των διεθνών λαμογιών είναι αληθινοί .
Ο λαός που γέννησε την δημοκρατία και έδωσε τα φώτα του σε όλον τον πλανήτη , δεν μπορεί να ανεχτεί έναν διεθνή τοκογλύφο , έναν παγκόσμιο μαυραγορίτη .


Η ιστορία και τα γεγονότα , ωστόσο , μας δίδαξαν να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά .


Ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιοί είναι φίλοι μας και ποιοί είναι εκείνοι που κρύβονται πίσω από κάθε κίνημα , κάθε ιδέα .


Η προσπάθεια της ομάδας   getgreeceback.com,  φαίνεται πολύ
καλή και μπράβο σε όλους που δουλεύουν για την υλοποίησή της .
Έχω κάποιες ενστάσεις όμως και ως ελεύθερη blogger οφείλω να τις επισημάνω .
Μια τέτοια κίνηση θέλει προσοχή και ωριμότητα . Όλα τα βλέμματα του πλανήτη θα είναι στραμμένα επάνω μας , ιδίως σε περίπτωση που θα έχει επιτυχία .... Το ελπίζω .
Ένα από αυτά που με χαλάει στο όλη τη παρουσίαση είναι οι Αμερικανιές .
Εμείς είμαστεΈλληνες. Δεν είμαστε Αμερικανάκια . Έχουμε έναν ιδιαίτερο , δικό μας τρόπο σε ο , τι κάνουμε .. Αλλά εντάξει , μπορεί να υπερβάλω . Οπότε , το αφήνω στην αποθήκη του μυαλού μου ελπίζοντας να μην χρειαστει να το ξεθαψω ποτε .
Το επόμενο που με βάζει σε σκέψεις είναι ο τρόπος που .... ζητάμε την Ελλάδα μας πίσω . !
... Με τις καρέκλες μας , τα τραπεζάκια μας, με αναπαραγωγή μουσικής , χορό, τα φαγητά κ τα ποτά μας ..
Δε θα μπω στην διαδικασία να θυμίσω πώς οι πρόγονοί μας έκαναν τους αγώνες τους .
Οι εποχές αλλάζουν ,
Όπως γράφει ο ίδιος ο Φώτης Μπόμπολας στη σελίδα Απάντηση στη Παραφιλολογία , ΕΞΥΠΝΑ , χωρίς να αφήσουμε κανένα περιθώριο να εγκλωβίσουν ή εκφοβίσουν τον κόσμο με τους χαζο - robocops και τα καρκινογόνα χημικά πολέμου .
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια πολύ ρομαντική ιδέα .
Ωστόσο δεν ξέρω πόσο ρομαντικά μπορούν να το δουν εκείνοι που θίγονται τα συμφέροντά τους με αυτή την < < επανάσταση > > , ή οι λαοί που είδη είναι αγανακτισμένοι με όλη την κατάσταση και θεωρούν τους Έλληνες καλοπερασάκιδες και απατεώνες , ανάξιους για οικονομική βοήθεια .
Μήπως με αυτόν τον τρόπο , δώσουμε τροφή για άσχημα σχόλια και αμαυρωθεί ο αγώνας μας ?


Μήπως εξοργίσουμε κάποιους που εκλάβουν το μήνυμα ως ειρωνεία και εμπαιγμό του τύπου ....Ναι , φάγαμε τα χρήματά σας και τώρα τρώμε και πίνουμε για νας σας διώξουμε
(Την ώρα που η ανεργία αυξάνετε συνεχώς, εμείς αποδεικνύουμε πως δεν μας αγγίζει η κρίση και το πόσο καλά μπορούμε να περνάμε....)


Ή στη τελική , μήπως βολέψουμε τα κακά στόματα στην λασπολογία και τον βρόμικο πόλεμο που έχουν αρχίσει ενάντιων της πατρίδας μας πολλά χρόνια πριν ?


Όλα αυτά είναι απλά ερωτήματα , τα οποία ίσως να τα προσπερνούσα εάν δεν έπεφταν στην αντίληψή μου , από το βίντεο του κινήματος , οι δυο παρακάτω εικόνες , που θεωρώ άσχετες και προσβλητικές τουλάχιστον , αν όχι επικίνδυνες και ύποπτες .


1.Φωτογραφια απο το βιντεο του  Getgreeceback.com .


Πλήθος από την ημέρα ορκωμοσίας του Ομπάμα .



Του Ομπάμα ? Ποια συμβολική αξία έχει το πλήθος από στην ορκωμοσία στου Ομπάμα στον αγώνα της Ελλάδας κατά το ΔΝΤ ? Μήπως να μας θυμίσουν πόση επιτυχία είχε , άρα πόσο μεγάλη είναι η δύναμή του ?
Χάθηκαν οι φωτογραφίες από συγκεντρώσεις ειρήνης ή άλλων συγκεντρώσεων πιο κοντά στον δικό μας σκοπό ? Έπρεπε οπωσδήποτε να μπει μια εικόνα που αντιπροσωπεύει το θρίαμβο αυτών που ουσιαστικά θέλουμε να διώξουμε ?
Πάντως αυτή η φώτο δεν μου ξυπνάει συναισθήματα που μου ξυπνούν οι δυο επόμενες .......






Δείτε τώρα τη σύγκριση με τον αγώνα του νεοέλληνα που θέλουν να προβάλουν ....



                         2.Φωτογραφια απο το  Getgreeceback.com .






                       Banners




                              Μμμμμμμ ....... έχει μια τεράστια διαφορά.


                         Εσείς πιστεύετε πως αυτές οι εικόνες μας τιμούν ?




                    2.Φωτογραφια απο το βιντεο του Getgreeceback.com


Πλήθος από συναυλία του Kanye West την ώρα που σηκώνουν τα χέρια σχηματίζοντας ένα < < τρίγωνο >>.......




Πλήθος από συναυλία του Kanye West την ώρα που τραγουδά
Diamonds From Sierra Leone( Remix ), σηκώνουν τα χέρια σχηματίζοντας ένα τρίγωνο. το διαμάντι ..





Το τρίγωνο είναι πιο γνωστό ως η πυραμίδα των Ιλλουμινάτι. Το υποσυνείδητο θα θυμηθεί ευκολότερα αυτό που γνωρίζει καλύτερα . Τι να θέλουν να δείξουν οι κύριοι στις παρακάτω φώτο ?














Το σύμβολο της πυραμίδας των Ιλλουμινάτι


Getgreeceback.com . ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ΠΊΣΩ ! Δίχως υποσυνείδητα μηνύματα , δίχως να ζητάτε τα τηλέφωνά μας, το όνομα του πάτερα μας στην φόρμα εγγραφής για την στήριξη του αγώνα - κοινώς φακέλωμα ...., δίχως Αμερικανιές , δίχως αμφιβολίες να μας προβληματίζουν .
Θέλουμε καθαρούς αγώνες με την αξιοπρέπεια και τη σοβαρότητα που επιβάλει η όλη υπάρχουσα κατάσταση .
Αν λοιπόν , ο αγώνας αυτός είναι αγνός και αληθινός , βγάλτε τις εικόνες που δεν έχουν κανένα θετικό νόημα στην προκειμένη περίπτωση , και ίσος σκεφτείτε να επιδιορθώσετε κάποια πραγματάκια μικρά , ωστόσο σημαντικά για την εικόνα του Έλληνα , όπως για παράδειγμα έναν χοντρό , να καταβροχθίζει ένα σάντουιτς ως ένδειξη αγώνα κατά το ΔΝΤ ή μια βαριεστημένη οικογένεια να κάθετε έξω από το σπίτι περιμένοντας ... να της φέρουν την Ελλάδα της πίσω .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας