Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Ο.Ε.Α.. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ELLIN VS CHAOS

 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ  Ο.Ε.Α.. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ELLIN VS CHAOS  ΓΙΑ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΊΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΊΩΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΛΕΕΙΝΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΝ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥΣ !!!!!

Ο.Ε.Α ΕΛΛΗΝ VS ΧΆΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, (ΚΑΡΡΑΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΟΣ -τούρκικα kara ). ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΟΡΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
ΡΕ, ΑΙ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ, ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΕΝΤΑΙ ΣΚΑΤΑΙ.
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. 
ΣΚΑΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ  ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ  << 10.000.000 ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ,
ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ >>  ?

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ( ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ), ΒΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. 
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΜΟΝΟ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ , ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!!!  βΡΕ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΕΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΣ  ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ....

ΣΟΥΒΛΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ  ΣΑΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΝ  ΑΚΟΥΓΑΝ  ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
<<ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΤΑ 10.000.000 ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΔΙΠΟΔΑ, ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.;10.000.000 ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ, ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ >>.....ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ?

ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ  ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΓΑΛΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ,.... ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ??? 
ΝΑ ΜΑΣ ΣΙΧΑΘΟΎΝ  ΚΙ ΑΛΛΟ ? ΝΑ ΣΤΕΨΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ? ΠΟΙΩΝ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΊΣΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ?
ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ.

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ.

Η ΦΤΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΟΤΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΉΚΑΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΓΜΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ....
ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ  ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΌ ΣΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ  ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

Μία από τις βασικές αρχές του δικαίου, αυτήν της Ύβρεως και Νεμέσεως. Όταν το όριο ξεπερνιέται (ύβρις), δεν χάνονται μόνον όσα έχουν ξεπεράσει το όριο, αλλά και όλα τα προηγούμενα που είχαν αποκτηθεί (νέμεσις).


ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ellin vs chaos. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011


"ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΙΩΝ

Νεοελληνικά πουσταρια (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) το μόνο που σας ένοιαζε και σας νοιάζει είναι το τομάρι σας και μόνο, μόνο το συμφέρον σας και μόνο γι αυτό κατεβαίνετε σε συγκεντρώσεις ρε καταγαμημενοι. ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ  ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ .....<<ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ..κλπ>>
Ο κύριος Καραγεωργιου της Ο.Ε.Α. είναι τελειωμένος σε όλα τα επίπεδα για να απολαμβάνετε εσείς τα φράγκα μέσω του προδοτικού σας βολέματος εναντίον της Ελλάδος, και παρόλο που είναι τελειωμένος αυτός συνεχίζει χωρίς το παραμικρό προσωπικό όφελος ( ΠΑΡΑΛΕΊΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΡΟΜΙΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ)  η’ συμφέρον να αγωνίζεται δια την αποτροπή της δικής σας γενοκτονίας. Η ΚΛΑΨΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..
Ε! λοιπόν έως εδώ! Μαζί με την Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ Καλούμε την Ο.Ε.Α. να σταματήσει με τα κείμενα εδώ και τώρα διότι αποδεδειγμένα πλέον ακόμα και αν όλος ο πλανήτης έχει αφυπνιστεί, τα 10.000.000 νεοψευδελληνικά καρκινόψυχα σκατοκαθάρματα θα καρφώνουν τους αληθινούς Έλληνες στην πλάτη με αντάλλαγμα το προσωπικό τους συμφέρον. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ  ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ ΕΔΩ  Ο ΠΟΙΗΤΗΣ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10.000.000  ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ???? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΌ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ? 
Συνεπώς, μετά από τη δημοσίευση κάποιον σημάτων και κειμένων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, σταματάμε εδώ ΑΠΕΙΛΗ και σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή γενοκτονία και άντε και γαμηθείτε! ΝΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ.......!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!
Αρκετά παραβιάσαμε τη φύση για πάρτη σας  ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΎΝ? αχάριστα νομοτελειακώς μελοθάνατα όντα.." ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Αellin vs chaos ΚΑΙ Ι.Ο. ΠΕΡΣΕΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΥΧΙΈΣΤΕ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ  ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΟΕΑ....  ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ" ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙ ? ΠΟΣΗ ΧΟΛΗ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ?
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/03/blog-post_13.html



ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΊΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΣΕΤΕ" ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 10.0ΟΟ.000 "ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ" ?

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΆΧΤΗΚΑ ΒΑΘΙΆ  ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ <<ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ>>, ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.  ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ....

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΈΝΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ Η ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ BLOGGERS.

ΓΙΑ ΣΑΣ Ο.Ε.Α.  ΚΑΡΑ-ΜΑΥΡΕ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ VS CHAOS ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΟΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ, ΟΛΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΚΑΡΚΥΝΟΨΥΧΑ ΣΚΑΤΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ. 
ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!!!
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΣΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΑΝΝΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΑ-ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΕ ΛΕΝΕ. 
ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΥΡΕΤΟΥΡΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ, ΠΩΣ ΤΑΧΑΜΟΥ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 10.000.000 ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΆΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΥΠΕΙΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ.
ΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΌ ΣΑΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ, ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.


ΟΧΙ  ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΧΒΕ ΣΙΝ ΣΙΩΝ ΣΕΝΤΑΙ ΣΚΑΤΑΙ ..
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ  ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΊΖΟΥΝ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ,  ΟΣΟ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΝ  ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΣΑ ΚΑΙ  ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.
ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΩ ΣΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ,  ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ,  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ..



ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΑΥΤΟ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ  ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ. 

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΩΤΗΡΕΣ  ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΎΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΥΔΑΙΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εβραιόπολο Χάννα - Αννα - Πουτάνα πάρε το κινεζικό γιν-γιαν σου και τις αστρικές προβολές σου Σεληνιασμένο ζόμπι και ξεκουμπίσου από την ελλάδα μας εβραία μασόνα προδότρια που τολμάς και μιλάς για την ΟΕΑ αρχικαριόλα ελλεινή σκατόψυχη.

Anna είπε...

Ανώνυμε, μιλάς για "Ελλάδα σας" όταν εσύ και αυτοί που υποστηρίζεις βρίζετε και τα 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ !!
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την απόκρυψη του ονόματός σου, με κάνει να πιστεύω πως το όνομά σου πρέπει να είναι κάτι σε Γιόχαν ή Αβραάμ αλλά μπορεί και Μεχμέτ...

Μονάχα κάποιος που δεν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ μπορεί να βρίζει με το δικό σας θράσος όλο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ, δεν έγινε ακόμα !!!
Αν καταφέρετε να εξοντώσετε και τον τελευταίο ΕΛΛΗΝΑ πάνω στο πλανήτη, τότε κάτι μπορεί να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΗΑΝΝΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ??
ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ.
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ.
ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ?
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΔΙΠΟΔΟ??
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ??
ΤΙΠΟΤΑ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.??
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ??
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟΧΑΣΤΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ??
ΟΧΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ.
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΙΚΑΝΗ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
Η ΕΚΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και τον τελευταίο εβραίο και καρκινιάρη ψευδέλληνα εφιάλτη θα εξοντώσουμε και θα πετάξουμε από την Ελλάδα μας και απο τον ιερό τούτο τόπο εβραία Αννα-Χάννα-Πουτάνα και τότε θα επέλθη η νέμεσις και η κάθαρσις και θα πάρουμε σύντομα πίσω τη χώρα μας από τους τυρράνους και κατακτητές της.
Ανάμενε στο ακουστικό σου τις εξελίξεις ελλεινό εβραιομασωνικό πορνίδιο της θεοσοφικής μασονίας και του κ.ι.σ.ε.

Ανώνυμος είπε...

Έβαλες μετριασμό moderation στα σχόλια πορνίδιο Αννα-Χαννα-Πουτάνα ε;; Σε ζηματάει η γυμνή αλήθεια που σου πετάμε στα βρωμερά σου μούτρα μασονικό σκουπίδιον..
Μετρίασες τα σχόλια για να ασκείς λογοκρίσια ε; Που είναι τώρα ο ψευτο-φιλευθερισμός σου και η ψευτο-δημοκρατία σου ελλεινό σκατόψυχο πορνίδιο γαμώ την εβραική παρα φύσει δημοκρατία-ασυδοσία σας σας γαμημένοι προδότες..
Ενοια σου και σου ετοιμάζετε κουστούμι που θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει..
Ξεκίνησες ένα πόλεμο που δεν μπορείς να νικήσεις και θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες σε τέτοια πορεία σύγκρουσης με τους όντως έλληνες.
Είσαι τελειωμένη..
Πουτάνα έ πουτάνα!

Anna είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟΙ δειλοί θρασύδειλοι,κριμένοι πίσω από την ανωνυμία σας, για πείτε μου εσείς τι έχετε κάνει για την πατρίδα σας?
Πως έγινα προδότρια της Ελλάδας ακριβώς? Αυτό δεν το έχω καταλάβει.
Θα με εξοντώσετε επειδή δεν μου αρέσει να βρίζετε τους Ελληνες?
Τι πρέπει να κάνω για να απαλλαχτώ από τις κατηγόριες σας? Να αρχίζω να μισώ και να βρίζω όλον τον Ελληνισμό, όλους τους Ελληνες?

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΠΩΝΥΜΗ? ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΜΜΕΝΗ ΜΑΥΡΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΜΑΓΓΙΣΑ.
Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ) ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ 10ΚΙΛΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ? ΤΟ ΑΝΝΑ-ΧΑΝΝΑ? ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΓΙΝ-ΓΙΑΝΚ (ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΩΝ) ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ? ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΚΑΤΑ.
ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΤΡΥΠΕΣ (ΤΣΑΚΡΑΣ) ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ Β' ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΜΕ ...ΜΑΤΑΙΩΣ..ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..
ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ. ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΕΧΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ.

Anna είπε...

Ρε ανώνυμε, τι πίνεις ? Ο εγκέφαλός σου είναι όλος βυθισμένος στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. Τι μαγείες και ξόρκια μου τσαμπουνάς? Σύνελθε.
Σε λίγο θα μου γράψεις πως πήγε σε μοναστήρι ο Καραγεωργιου να του διώξουν τα μάγια που του έκανα. Έτσι φάγατε και την Υπατία. Κατηγορώντας τη ως μάγισσα. Α ρε ιερά εξέταση, εβραιοχριστιανικα καθάρματα. ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ είσαι εσύ γι αυτό κρύβεις το όνομά σου.
Τι μεσαιωνικές εβραιοχριστιανικες γελοιότητες μου γράφεις ? Μονο αυτοί αναθεματίζουν ακόμα όπως κι εσείς, τους ΕΛΛΗΝΕΣ στις τελετές τους.
ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ είπες..? Εσείς που ζείτε, σε ποια χώρα ? Ποιας εθνικότητας είστε?
Τι ρωτάω? Εβραϊκής.
Και τέλος πάντων τι δουλειά έχετε εσείς με τους συμπολίτες μου και με ποιο δικαίωμα τους βρίζετε ???
Δε χρειαζόμαστε αλλοδαπούς ανθέλληνες αφυπνιστες !
Άντε και σιγά σιγά, όπως πάει θα αποκαλύψετε την εθνικότητά σας.

Το βρίσιμο που ρίχνετε όλοι η σχιζοφρενή παρέα σας ,είναι χαρακτηριστικό του σατανισμού, δαιμονισμού. Σωστά δε τα λέω ?
Δες κανα βίντεο στο youtube, να δεις πως βρίζουν οι δαιμονισμένοι. Ίδιοι είστε.

Α και μην μπεις άλλο στον κόπο να απειλείς, να συκοφαντείς και να βρίζεις γιατί αδιαφορώ κι εγώ και οι Ελληνες συμπολίτες μου . Θα πάει στα σκουπίδια αδιάβαστο.
Κι άντε να δεις άμα έρχομαι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΩ ΑΚΤΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΚΤΙΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ )ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΑΣΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΕΣΤΗΚΕΣ Ε;KAI ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ

Ανώνυμος είπε...

O IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12.ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΒΟΛΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ ΚΤΛ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ,ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΤΟ ΓΕΣ,ΤΟΥΣ COMMANDOS,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚ.

Ανώνυμος είπε...

Το τέλος της Θεωρίας της Σχετικότητας
http://www.tsolkas.gr/html/video-01.html

Λιαντίνης - Ο ρόλος του Πατριαρχείου στην τουρκοκρατία
http://www.youtube.com/watch?v=2s7Th0k7yAg

PHIL SCHNEIDER 1/8 ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ
http://www.youtube.com/watch?v=O-pb93PhhDg


Ο Ναζισμός Μυστική Εταιρεία
Gerson, Verner
http://www.palaiobibliopolio.gr/%CE%9F-%CE%9D%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%9C%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-p-13395.html

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ,ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

καραγεωργιου ειναι αυτος που παιρνει τωρα πιπες στην φυλακη και ο παπανακος ειναι αυτος που κανει πιπες για να τον βγαλει η κανω λαθος

Unknown είπε...

10 ευρώ, πέραν οποιασδήποτε έννοιας "χρηματικής οφειλής" (διότι το χρήμα είναι ΜΕΣΟΝ και όχι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, ακόμα και για το ιστολόγιο κ κ. Καραγεωργίου), τα 10 ευρώ, ένα ποσό ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ (ΔΛΔ ΠΟΣΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΡΕ???, ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΛΔ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ???), είναι ο ελάχιστος "φόρος" ηθικής τιμής κ στον κ. Καραγεωργίου και στον κ. Παπανάκο, αχάριστα δίποδα, ορθώς βρίζει κάτι ζώα σα κ του λόγου σας, τι θα θέλατε να πει δλδ ΡΕ????!!. Που είναι οι βίλες του καραγεωργίου, τα ακριβά αυτοκίνητα και οι πουτάνες παρακαλώ? όπου ζει σε ετοιμόρροπο σπίτι και είναι 65 χρονών και κάθεται και συντάσει συνεχώς κείμενα στα όρια της υπερκόπωσης, με φόρτο 60+ δικών στην πλάτη του απ'το κράτος που σας ταίζει κοπρόσκυλα? Κατασπατάλησε τα χρήματα αυτά, πότε πρόλαβε και ΣΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ γαμώ ΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ. Δλδ αυτό που κάνει ο κ. Καραγεωργίου είναι προς δικό του συμφέρον??? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, τι θα τον βόλευε, να κάθεται να ξύνει τα τέτοια του και να μιλάει εκ του ασφαλούς για τους άλλους ή να δίνει το αγώνα που δίνει τόσα χρόνια για να σώζει το ελεεινό τομάρι σας, αχάρισα δίποδα. Για τα σχόλεια των ΚΥΠατζήδων εδώ έχεις να πεις κάτι ανάλογο? Ή είσαι και συ ένας? Σκυλιασμένη πουτάνα, παθολογική ψεύτρα, γαμώ τη διανοητική σου καθυστέρηση μέσα και τη κατινίστικη σου συμπεριφορά, ΓΑΜΙΟΛΑ. Έχει δοθεί χρυσή ευκαιρία στο ελληνικό έθνος και ακόμα να το καταλάβεις με τη νοημοσύνη αμοιβάδας που διαθέτεις, γιατί πάλι καθάρισαν κάποιοι άλλοι για σένα όπως έχεις συνηθίσει, που θίχτηκες κιόλας ζώον.

Unknown είπε...

Μωρή μαλάκω, έτσι πως τα γράφεις και τα παρουσιάζεις στο τέλος θα τρελαθούμε και μεις και θα ξεχάσουμε ότι ξέραμε. Το blog ellhn kai chaos δωρεάν είναι, το συνδρομητικό είναι με μηνιαίο κόστος της πλάκας, σιγά μην χάσεις κανά σκουλαρίκι η καμιά υπερπολυτελή gaaathik βαφή, άντε που δεν ξέρεις αν υπάρχεις, η συντήρηση του ιστολογίου σε πείραξε και η ελάχιστη συντήρηση (και χρήματα για εκτύπωση ή ότι σχετιζόμενο με διακίνηση υλικού ΟΕΑ) του καραγεωργίου για να κάθεται να σώζει υπό συνθήκες τέτοιες, κοινωνικές, οικονομικές, τόσα χρόνια τη κωλάρα σου. Πόσα έχεις φάει εσύ μωρή απ'τον έναν κι απ'τον άλλο και το θεωρείς κ αυτονόητο και λύσσαξες κιόλας με το συνδρομητικό ΟΕΑ? Γιατί δεν κάνεις κάτι ανάλογο αντι να ασχολείσαι με μεταφυσικές πίπες στο blog εδώ? Θα σου δώσω εγώ "πολύ" παραπάνω, στο υπόσχομαι...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΙΛΑΤΕ?

Unknown είπε...

Ο Καραγεωργίου σας έχει σκίσει τον κώλο διανοητικά, πνευματικά κ σε κάθε επίπεδο, ακόμα να το χωνέψετε, χάσατε το παιχνίδι παίδες. Εκτός απο υπερφυσικές τελείως δικαιολογίες ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ υπάρχει εναντίον του? Πάτε να βρείτε κ την τελευταία ακτίδα "φωτός" (σκότους) για να κρεμαστείτε απο κει... Ανώνυμοι μλκες - φαντάσματα. Γτ τόση ενασχόληση γύρω απ'το πρόσωπο του? Συνεχίστε να γράφετε βλάκες, εκτίθεστε τελείως κ εσείς κ η βλακμλκία σας...

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΟ.ΕΚΤΑΚΤΟ.ΕΚΤΑΚΤΟ
ΡΩΤΗΣΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ COMMANDO ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΕΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΛΟΓΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ.ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΙΕΧΩΒΑΣ ΕΙΝΑΙ xixixixixixixixi

Ανώνυμος είπε...

Prometheus TO MONO ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΤΡΥΠΙΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΕΦΑΓΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ,ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ,ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΑΣΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΥΙΟ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ;ΚΑΝΕΙ 10 ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 1 ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΕΧΩΒΑΔΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ;Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ.ΕΓΩ ΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ , ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΡΩΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΙΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ.ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝ ΧΑΖΕΜΕΝΟ.ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προμηθεύς πάνε και γαμήσου ρε να κάνεις καμια καριέρα.Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ για να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό έφτασε σε σημείο να δηλώσει πως μόνο αυτός έχει φαρμακα κατά του καρκίνου και κατά του Έμπολα και πούτσες μπλε και ζητούσε χιλιάδες ευρώ από τους Έλληνες.
Το ότι δεν πήγε ποτέ κανείς να τον γαμήσει και να τον σπάσει το κεφάλι είναι απλά θέμα της αστυνομίας που λέει συνέχεια σε όλους μην ασχολείστε μαζί του γιατί είναι άρρωστος.Εσύ τι νομίζεις.Πως από τους χιλιάδες που συκοφάντησε και εξύβρισε πως δεν είχε τα αρχίδια κανείς να πάει να τον γαμήσει και να τον πετάξει μέσα στην ζούγκλα;Η Αστυνομία τους κρατάει όλους λέγοντας μην ασχολείστε κρίμα είναι γέρος είναι άρρωστος είναι βλαμμένος είναι απατεών είναι , τοσες φορες τον χώσαμε μέσα άστε τον και μην τον γαμάτε.Και έτσι δεν ασχολείτε κανείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΡΧΙΔΟΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΕΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ ΠΑΠΑΝΑΚΟΥ
http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2012/09/end_10.html

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 1/12/2015 ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΛΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΟΕΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μπατιάνη τι μαλακιες γραφεις γινε καμα φορα σοστος
Σουπερ κομαντο.


Όλα τα σχολια όπως και η Αννα είναι ο Τρελομπατιάνης ο κομαντακος.
Ρε Μπατιανακο σε αφησαν η τους εφυγεσ

Ανώνυμος είπε...

o Mpatianakos me ta 1000 profil sto facebook.
o monadikos komanto sthn Ellada.
Pane re se kanenan papa na se diabasei
xoy xoy xoy xoy

Ανώνυμος είπε...

MPATIANOYRA PANE NA FAS TIPOTA NA PAREIS EPANW SOY RE TRELAKIA.
XA XA XA XA XO XO XO XO.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Μπατιανης τελικά τους έριξε τέτοιο γαμησι που σε κάθε σχόλιο τον βλέπουν ως οπτασία.

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννης Καραγεωργίου είναι αυτός Εδώ ο ο κουραμπιέ; http://volosreporter.blogspot.com/2011/03/o_31.html?m=1 Μην ασχολείστε Τρελάρα σας τα μυαλά είναι

Ανώνυμος είπε...

hahaha Από παντού τον πουλο οι Ιεχωβάδες.Τρελή ατάκα στο βίντεο. Γνώριζαν από τα κατοχικά νέα ότι είναι ψυχιατρικά μαλακας Ο Ιεχωβάς. Απόλυτο γέλιο λέμε.Το μόνο που τον σώζει τον Καραγεωργίου είναι να φύγει από τον πλανήτη γη να αφήσει το σώμα Α και να πάει σε άλλο πλανήτη με το σώμα Β https://youtu.be/WWwMy6Rt7TQ

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ζει στη Γερμανία ή έχει δικά του άτομα εκεί πέρα που γνωρίζουν υπαλλήλους αεροδρομίων να μελετηθούν με τρόπο πότε έρχεται ο συγκεκριμένος με το όνομα Απόστολος παπανακος στην Ελλάδα Κοινώς πότε κόβει εισιτήριο και να μας ενημερώσετε άμεσα για να τελειώνουμε με αυτό το μαλακα. Κάντε σκηνικό και με το που κόψει εισιτήριο ενημερώστε μας άμεσα για να τον τελειώσουμε μία και καλή.

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέμε να τον τελειώσουμε μία και καλή εννοούμε να τον συνουσιασουμε και να τον κάνουμε κοπελίτσα και όχι να τον κάνουμε κακό.Απλά θα τον κάνουμε αυτό που τον αρέσει από τότε που γεννήθηκε.Θα τον κάνουμε επίσημα κοπελίτσα την κότα τη λυράτη.

Ανώνυμος είπε...

Άσε καταλάβαμε ποιος είσαι. Εσύ είσαι αυτός ο ηλίθιος στη Γερμανία και μία γράφεις με ελληνικά και μία γράφεις με λατινικά και είσαι αυτός που γράφουνε όλα τα ιστολόγιο.Ο Απόστολος Παπανακος που στο τέλος το μόνο σίγουρο είναι πως θα σου κόψουν το κεφάλι οι Έλληνες Commandos που συκοφαντείς και τους απειλεις και θα το δώσουν σε αδέσποτα σκυλάκια για να το φάνε ως μεσημεριανό

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν τα αστεία τελειώσανε ο άνθρωπος είναι ανώμαλος έχει Ψυχιατρικό πρόβλημα και κάνει βόλτες μέσα στο διαδίκτυο με την Ελληνική δικαιοσύνη να κάθεται και να παίζει το πουλί της εδώ και 10 χρόνια.Εκτός από το ότι έτσι και αλλιώς τον ψάχνω εγώ πλεον τον υπογραφομενο Απόστολο Παπανακος της Ιεχωβαδικης ΟΕΑ σας καλώ σε περίπτωση που διαμένετε στην πόλη της Κατερίνης να ενδιαφερθείτε και να μάθετε που ακριβώς φιλοξενείται ο πουστης αυτός όταν έρχεται στην Ελλάδα.Τις πληροφορίες που θα βρείτε για τον γαμημενο αυτόν πουτανας γιο να μου τις στείλετε στο ιστολόγιο Ελλήνων Ελευσις Greek Commandos Forces.Θα ενημερώσω Φυσικά και συγκεκριμένα ιστολόγια να σπάσουμε τις IP και να δούμε πίσω από τα ονόματα Θησέας Ηράκλειτος ανώνυμοι και τα λοιπά ποιοι ακριβώς βρίσκονται αν και η μεγαλύτερη περίπτωση είναι να γράφει μόνος του ο ηλίθιος Απόστολος Παπανακος.Και αν τυχόν το μουνοπανο αυτό απειλήσει κάποιον Έλληνα πολίτη ξανά να μου στείλετε μήνυμα στο ιστολόγιο που σας ανέφερα παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Άννα δώσε μου ένα email επικοινωνίας σου σε παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Oust iexwvades xaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

Τον πονάει η κωλοτρυπιδα τον Ιεχωβά γαμια σου Απόστολε Παπανακο και δεν μπορεί να παρουσιαστεί σε Εισαγγελέα ε;Οπότε είναι να τον χωσουν μέσα αρρωσταίνει η κότα η λυρατη.Ειστε για πολύ γέλιο �� �� ��

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας