Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

O Άλλος Κόσμος, Σκοτεινή Ύλη


darkmatter

Σύμφωνα με τους “ειδικούς” τού κόσμου μας (αστρονόμους, φυσικούς, επιστήμονες κλπ), το σύμπαν μας αποτελείται 21% από “Σκοτεινή Υλη”. Αυτοί οι ειδικοί δεν μπορούν να πουν τι είναι η “Σκοτεινή Υλη”, αλλά ξέρουν ότι είναι αόρατη, βρίσκεται εδώ και δεν ξέρουν το πως επηρεάζει τον “Αληθινό μας Κόσμο”.

Ο συγγραφέας Dan Hooper στο βιβλίο του Nature’s Blueprint, μας λέει οτι η επιστήμη “γνωρίζει” τρία πράγματα για την “Σκοτεινή Υλη (εάν είναι δυνατόν να γνωρίζει οτιδήποτε)”.

  • Πρώτον : Ξέρουν οτι η “Σκοτεινή Υλη” δεν μπορεί να αντιδράσει με τον “Πραγματικό μας Κόσμο” με τρόπο που να είναι εμφανής.
  • Δεύτερον : Η “Σκοτεινή Υλη” πρέπει να εκινείτο πολύ αργά (συγκρινόμενη με την ταχύτητα του φωτός) όταν σχηματίζονταν οι Γαλαξίες στο σύμπαν μας.
  • Τρίτον : Η “Σκοτεινή Υλη” είναι πολύ σταθερή, εάν καν αποσυντίθεται, το κάνει με υπερβολικά αργό ρυθμό. (Η ΄Σκοτεινή Υλη΄δεν πάει πουθενά).

Αυτές οι τρείς αλήθειες ειναι απλά υποθέσεις, και μάλιστα αφαιρετικές. Η αλήθεια είναι οτι αυτοί οι ειδικοί δεν ξέρουν απολύτως τίποτα για την “Σκοτεινή Υλη”, είναι μια άγνωστη και μυστηριώδης πλευρά του συμπαντός μας.

Αλλά η Σκοτεινή Ύλη είναι ΕΚΕΙ.

Και υπάρχουν πολλά πολύ περισσότερα.

Η “Σκοτεινή Υλη” έχει Αινστανική συνάδελφο της την Σκοτεινή Ενέργεια. Οι καλύτεροι ειδικοί του κόσμου μας λένε ότι η Σκοτεινή Ενέργεια αποτελεί το 75% του σύμπαντος μας. Και όπως στην “Σκοτεινή Υλη” αυτοί οι ‘ειδικοί’ έτσι και για την Σκοτεινή Ενέργεια δεν μπορούν να εξηγήσουν ούτε τι είναι η το πώς επηρεάζει τον ‘Αληθινό Κόσμο’ μας.

Το τελικό αποτέλεσμα όμως είναι ότι το 21% του σύμπαντος μας είναι “Σκοτεινή Υλη” και το 75% Σκοτεινή Ενέργεια .

Αυτό σημαίνει ότι το 96% του Σύμπαντος μας αποτελείται από “Σκοτεινό Υλικό που οι ‘ειδικοί’ παραδέχονται ότι δεν ξέρουν τίποτα. Αυτό σημαίνει ότι οι ειδικοί ασχολούνται με το 4% μέσα στην απέραντη ειδημοσύνη τους.

dark matter

Το Σκοτεινό Υλικό

Ο συγγραφέας – ερευνητής Brian Greene στο βιβλίο του, The Fabric of the Cosmos, αποκαλύπτει ότι οι ειδικοί του πραγματικού μας κόσμου υπολογίζουν ότι η Σκοτεινή Υλη περνάει μέσα από το σύμπαν μας, το ηλιακό μας σύστημα, την Γή μας και ακόμη μέσα από τα σώματα μας κάθε δευτερόλεπτο της κάθε ημέρας.

Εκτιμάται ότι η ολική επιφάνεια του ανθρώπινου σώματος είναι 2,2 τετραγωνικά μέτρα. Αυτό σημαίνει ότι η εμπρόσθια επιφάνεια κατά μέσον όρο του άνδρα είναι 1,1 τετραγωνικά μέτρα. Χρησιμοποιώντας αυτήν την γνώση μπορούμε να υπολογίσουμε οτι σε κάθε άνδρα περνάνε 16,731 δισεκατομμύρια της “Σκοτεινής Ύλης” μέσω του σώματος κάθε δευτερόλεπτο της κάθε ημέρας.

Στον μέσο όρο κάθε γυναίκας αντιστοιχεί 0,95 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας. Αυτό σημαίνει ότι στην μέση γυναίκα περνάνε 15.100 δισεκατομμύρια σωματίδια “Σκοτεινής Υλης” κάθε δευτερόλεπτο κάθε ημέρα.

Τελικά το σημαντικό είναι ότι εμείς οι άνθρωποι διατρυπώμαστε από σωματίδια της “Σκοτεινής Ύλης” και κύματα της ‘Σκοτεινής Ενέργειας’ που οι ειδικοί δεν μπορούν να μας εξηγήσουν πως μπορεί να μας επηρεάζουν.

Αυτοί λοιπόν οι ειδικοί στο 4% του Σύμπαντος πως μπορούν να μας λένε με βεβαιότητα ότι δεν υπάρχουν μυστήριες δυνάμεις και μυστηριώδη όντα ? Πως μπορούν κάτω από οποιοδήποτε λογική να μας λένε ότι οι “Άλλοι Κόσμοι’ τα όντα από το διάστημα, ο σαμανισμός και η μαγεία δεν υπάρχουν ? Μήπως αυτά τα όντα αποτελούνται από “Σκοτεινη Υλη” και/η “Σκοτεινή Ενέργεια’ που διαπερνά ολόκληρο το Σύμπαν μας ?

colombi

ΦΥΣΙΚΑ

Μαγεία και Σαμανισμός

Αυτοί οι ‘ειδικοί’ λένε οι ιθαγενείς λαοί ζούνε σε ένα κόσμο μύθων και φαντασίας και ότι αυτοί ζούνε στον κόσμο της ‘Αλήθειας’ και της ‘Πραγματικότητας’.

Αληθινά τώρα ποιός ζει σε ένα κόσμο φαντασίας ?

Η ανθρώπινη ιστορία βρίθει από εκπληκτικές και φανταστικές ιστορίες ατόμων που είχαν ιστορίες με πνεύματα, θεούς, αγγέλους και όντα από το διάστημα.

Και τι ξέρουμε αλήθεια για αυτούς τους Θεούς και τις Θεές ?

Αυτοί οι θεοί και οι θεές αλληλεπιδρούσαν με τον κόσμο μας με ένα τρόπο που δεν ήταν φανερός (εννοώντας τα θαύματα και την μαγεία), ήταν εδω όταν γεννιόντουσαν οι Γαλαξίες μας, σύμφωνα με όλες τις θρησκείες, και δεν φθείρονται, είναι αιώνιοι. Όλες αυτές οι περιγραφές ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά που αποδίδονται στην “Σκοτεινή Υλη” όπως περιγράφτηκε νωρίτερα.

Κάθε μεγάλη θρησκεία στον κόσμο σήμερα βασίζεται με τον ένα η τον άλλο τρόπο στην διαδραστικότητα των ανθρώπων με θεούς και θεές και στην σοφία η οποία μεταδόθηκε από στην Ανθρωπότητα από αυτές τις Θεϊκές υπάρξεις.

Οι ενδιάμεσοι μεταξύ των όντων από τα άστρα και των ανθρώπων είναι γνωστοί σήμερα σαν ιερείς, ενώ παλαιότερα ήταν γνωστοί ως σαμάνοι. Τα θαύματα και η μαγεία ήταν η τέχνη τους. Σήμερα οι μοντέρνοι ανθρωπολόγοι αδυνατούν να εξηγήσουν αυτά που παρατηρούν να κάνουν οι σαμάνοι. Τελικά θα έλεγα ότι αυτοί οι ανθρωπολόγοι έχουν επιβάλει έναν περιορισμό στον εαυτό τους που τους κρατά μακριά από τις απαντήσεις.

Οι πραγματικές εξηγήσεις για την μαγεία και τον σαμανισμό Δεν βρίσκονται στον “Αληθινό Κόσμο’ του 4% αλλά στον Άλλο Κόσμο του 96% !


HUMBLE DARK MATTER



http://miastala.com/s/?p=1564

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας