Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!







ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!



Καλανίδης Σάββας. Σύμβουλος Ενέργειας Mondialine-IRIS DIM SOLAR
 τηλ 6948116369

Χωρίς να πληρώσετε τίποτε!
Χωρίς να κάνετε ( εσείς ) τίποτε!
Δεν ξαναπληρώνετε λογαριασμό της ΔΕΗ!
Εξασφαλίζετε «έσοδο» για 25 χρόνια!

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ
Από 1η Ιουλίου ισχύει ένα πρόγραμμα για την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταίκων συστημάτων στον οικιακό – κτιριακό τομέα. Με το πρόγραμμα αυτό δίνονται κίνητρα με την μορφή ενίσχυσης της παραγόμενης ηλιακής κιλοβατώρας, ώστε ο οικιακός καταναλωτής ή μια μικρή επιχείρηση να κάνουν απόσβεση του συστήματος που εγκατέστησαν και να έχουν ένα λογικό κέρδος για τις υπηρεσίες ( ενεργειακές & περιβαλλοντολογικές ) που παρέχουν στο δίκτυο.
Η IRIS DIM SOLAR αξιοποιώντας τα κίνητρα που δίνει η σχετική νομοθεσία, προσφέρει στους οικιακούς καταναλωτές και στις μικρές επιχειρήσεις το πρόγραμμα « IRIS DIM SOLAR ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ». Η MONDIALINE σε συνεργασία με την IRIS DIM SOLAR προωθεί το πρόγραμμα αυτό με το οποίο:
·         Εγκαθιστά το φωτοβολταίκο σταθμό ισχύος μέχρι 10kw στην οροφή του ακινήτου του πελάτη.
·         Εξασφαλίζει στον πελάτη Τραπεζικό Δανεισμό ( μέσα σε 24 ώρες ) με τον οποίο καλύπτει την δαπάνη της εγκατάστασης. Τα δάνειο αυτό δεν χρειάζεται προσημείωση ή υποθήκη και καλύπτεται 100% από τον λογαριασμό συμψηφισμού στον οποίο η ΔΕΗ καταθέτει το ποσόν που έχει παραχθεί από τον φωτοβολταίκο σταθμό του πελάτη, αφού αφαιρεθεί η κατανάλωση του πελάτη.
·         Με αυτόν τον τρόπο ο πελάτης:
o        Δεν ξαναπληρώνει λογαριασμό της ΔΕΗ
o        Δεν χρειάζεται να πληρώσει τίποτα στην Τράπεζα για το δάνειο που θα πάρει, αφού το δάνειο θα πληρώνεται από μόνο του με τις καταθέσεις της ΔΕΗ στον λογαριασμό συμψηφισμού!
·         Για όλη την διαδικασία, ο πελάτης δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα, γιατί όλη την διαδικασία την αναλαμβάνει η IRIS DIM SOLAR ( ΔΕΗ, ΤΡΑΠΕΖΑ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ κλπ )
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σας εξασφαλίζουμε την εγκατάσταση του φωτοβολταίκου σταθμού στην οροφή σας με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας, τόσο από πλευράς φωτοβολταίκων panels όσο και από πλευράς inverters ( SMA ). Όλα τα panels έχουν εγγυήσεις απόδοσης 25 ετών για το 80% της ονομαστικής τους ισχύος και 12 ετών για το 90 % της ονομαστικής τους ισχύος. Τα inverters, ανάλογα με τον κατασκευαστή τους έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας για 5 χρόνια. Η επιδιόρθωση και αντικατάσταση όσων δεν καλύπτει η εγγύηση καλύπτεται με ασφαλιστήριο συμβόλαιο που και αυτό πληρώνεται από τον συμψηφιστικό λογαριασμό! Με αυτόν τον τρόπο, πέραν την κορυφαίας τεχνολογίας, θα είστε και 100% καλυμμένοι εφόρου ζωής για την εγκατάσταση σας!

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
Για την εγκατάσταση των Φωτοβολταίκων σε στέγη, IRIS DIM SOLAR έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με τις καλύτερες εγχώριες και παγκόσμιες εταιρίες του χώρου.
·         Για τα στηρίγματα συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την ALUMIL & την HILTI.
·         Οι εγκαταστάσεις γίνονται από πιστοποιημένα συνεργεία  της INTRACAT & της ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ.
·         Τα Panels εισάγονται από την ALEO SOLAR, την UPSOLAR και την WURTH SOLAR.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ:

Τα βήματα για την έναρξη της διαδικασίας έχουν ως εξής:

·         Συμπληρώνετε την αίτηση για την ένταξη στο πρόγραμμα Φωτοβολταίκα στη Στέγη.
·         Συγκεντρώνετε όλα τα αρχικά δικαιολογητικά που απαιτούνται για την προέγκριση της Τράπεζας.
·         Αφού εγκριθεί η αίτηση σας ( 1 – 3 μέρες ), πρέπει να συγκεντρώσετε τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. Ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας επισκεφτεί μαζί με τον αντίστοιχο μηχανικό που θα προσμετρήσει και θα φωτογραφήσει τον χώρο στην στέγη σας.
·         Αφού υπογράφει το σχετικό συμφωνητικό, εμείς αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες. Όταν ετοιμαστούν όλα τα δικαιολογητικά από όλες τις υπηρεσίες, θα προσέλθετε στην Τράπεζα να υπογράψετε το σχετικό δάνειο.
·         Αμέσως σας ορίζουμε την ημερομηνία εγκατάστασης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα ξεχάστε τα αυτά, αφού θα έρθουν οι γερμανικές εταιρειεσ φωτοβολταικων να επενδύσουν στην Ελλάδα. Και σαφώς εμείς δεν θα χουμε το δικαίωμα για τέτοιες επενδύσεις...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας