Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

O ΘΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΑΡΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑO ΘΕΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΑΡΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ


«ΣΤΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ-ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΓΥΡΩ ΣΤΟ 6000 π.Χ., ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ –ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ – ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΜΡΩΔ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΡΑΜΙ. Ο ΝΕΜΡΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ “ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ” ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΓΙΓΑΝΤΕΣ”… Ο ΝΕΜΡΩΔ ΚΑΙ Η ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ.

Ο ΝΕΜΡΩΔ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΤΑΝ ΩΣ ΙΧΘΥΣ [ΦΑΛΛΟΣ] ΚΑΙ Η ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΩΣ ΙΧΘΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ… Ο ΝΕΜΡΩΔ ΠΑΛΙ, ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ-ΙΧΘΥΣ ΔΑΓΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΤΑΝ ΩΣ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΙΧΘΥΣ. ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΕΡΠΕΤΟ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΛΕΠΙΑ. Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΙΧΘΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΧΘΥ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΧΘΥΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ. ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΩΣ “ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ”, Η ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΤΑΝ ΩΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ.

…Ο ΙΧΘΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑ… ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΜΟΝΑΡΧΕΣ… ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΚΗΝΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

…Ο ΝΕΜΡΩΔ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΩΑΝΝΗΣ, Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΩΣ ΙΑΝΟΣ… Ο ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΕΜΡΩΔ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΩΣ ΩΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΠΩΣ Ο ΑΕΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΦΤΕΡΩΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΩΑΝΝΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΘΕ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥ ΙΝΔΟΥΪΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.

…Η ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ… ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ… ΟΙ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΟ ΘΥΜΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ, ΚΑΝΑ ΜΠΑΛ, ΕΓΙΝΕ Ο ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ. Ο ΜΟΛΩΧ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΙΠΤΑΜΕΝΗΣ ΣΑΥΡΑΣ… ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΜΡΩΔ-ΤΑΜΟΥΖ. “ΤΑΜ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΩ” ΚΑΙ “ΜΟΥΖ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΚΑΙΩ”. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΜΟΥΖ-ΜΟΛΩΧ, ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΑΙΓΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

…Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΑΜΟΥΖ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ EΟΡΤΑΖΟΝΤΑΝ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΝΤΑΝ, Ο ΤΑΜΟΥΖ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΩΑΝΝΗΣ, Ο ΘΕΟΣ-ΨΑΡΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΩΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΑΜΟΥΖ-ΝΕΜΡΩΔ, ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ.. ΕΤΣΙ, Η 23η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΑΜΟΥΖ, ΕΓΙΝΕ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΪ-ΓΙΑΝΝΗ!

…ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΝΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ. ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΠΥΡΓΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΕΜΡΩΔ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΚΟ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ.»

DAVID ICKE – “THE BIGGEST SECRET”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας