Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η Αποκάλυψη και οι προφητείες δικαιώνονται.


Έχουμε ενα ιστορικο ραντεβου με ενα Παγκοσμιο Δικτατορα, και η εμφανιση του φαίνεται οτι δεν θα αργησει. Παντα μετα την καταρευση της οικονομιας ενος κρατους αναδεικνυεται ενας ισχυρος ηγετης που αποκαθιστα την αξια του νομισματος και την ταξη. Ο Μεγας Ναπολεων, ο Σταλιν,ο Χιτλερ,οπως και ο Μαο Τσε Τουνγκ,αναδειχθηκαν πανισχυροι εξουσιαστες μεσα απο τα ερρειπια μιας οικονομικης καταστροφης. Οι κρισεις ειναι το φυτωριο τον δικτατορων που εμφανιζονται με την μασκα του "κοσμοσωστηρα". Με την ελευση της παγκοσμιας νομισματικης καταρευσης,ο ανθρωπος που θα αποκαταστησει την αξια του νομισματος θα γινει δικτατορας ολοκληρου του κοσμου.
O Larry Burket θεωρειται ενας απο τους διαπρεπεστερους οικονομικους συμβουλους της Αμερικης.Ειναι πρωτοπορος στην τεκμηριωση στερεων χριστιανικων οικονομικων αποψεων. Κρουει το καμπανακι του κινδυνου,και μας προειδοποιει για την καταστροφη που μας πλησιαζει με ταχυτητα θυελλας.

Συμφωνα με το σεναριο του Burket.
"Ο Πρόεδρος θα αναλάβει πληρως τον ελεγχο τις οικονομιας. Θα σταματησει κάθε ροή συναλλάγματος, θα σταματησει καθε τραπεζικη συναλλαγή για ενα χρονικό διάστημα. Οταν ξανα ανοιξουν οι τράπεζες, θα πει "Αν εχετε δολάρια, παραδώστε τα. Δεν ισχύουν πια. Για κάθε δολάριο θα σας δωσουμε ενα αριθμο" (αυτο θα γινει σταδιακα σε όλον το κόσμο). Απο το σημειο αυτο και μετα, ολες οι συναλαγες θα γίνονται μέσω του συστηματος Ηλεκτρονικης Μεταφορας Πορων (ΕFTS--ELectronic--Funds-Transfer--System) Θα εχουμε εισελθει στην αχρήματη κοινωνία!!!

Πρέπει λοιπόν οι λαοί να αγανακτήσουν και να ζητήσουν επιτέλους έναν παγκόσμιο σωτήρα.
Ο John Randolph Price πιστεύει ότι στις 31 Δεκεμβρίου 1986, όταν ο κόσμος εόρτασε την ημέρα της πλανητικής θεραπείας, ήταν η αρχή του τέλους για την παλιά ανθρωποφυλή και ότι το 1987 ήταν έτος προετοιμασίας που ακολουθείται από μια εποχή ενοποίησης.

Στην τελική περίοδο της εγκαθίδρυσης, θα δούμε, όπως λέει, την επανεμφάνιση του «Χριστού» της Νέας Εποχής που θα κυβερνήσει τη γη και το θρίαμβο της κοσμικής συνείδησης της θεότητας για το σύνολο της ανθρωπότητας. (J.R.Price, The Planetary Commission, σελ. 29) και (Νέα Εποχή Text Marrs, σελ. 116).

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) ειναι ένα εξαίρετο βήμα για την Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Σε μια σύγκληση των πνευματικών ηγετών στη συνέλευση του Ο.Η.Ε., το 1975, διαβάστηκε αυτή η έκθεση:«Η κρίση του καιρού μας προκαλεί στις παγκόσμιες θρησκείες μία νέα «πνευματική δύναμη», υπερβαίνοντας θρησκευτικά, πολιτιστικά και εθνικά σύνορα, μέσα από μία «νέα συνείδηση» της «ενότητας της ανθρώπινης κοινότητας» και βάζοντας έτσι σε πράξη μια «πνευματική δυναμική» προς επίλυση των παγκοσμίων προβλημάτων. Υποστηρίζουμε μια «νέα πνευματικότητα» απομακρυνόμενοι από την απομόνωση και κατευθυνόμενοι προς μια «πλανητική συνείδηση» (Houston Chronicle, November 3, 1975). Ο χαραχτήρας του Ο.Η.Ε. αποδεικνύεται αντιχριστιανικός και αυτό εξηγείται από τη στάση του βοηθού Γενικού Γραμματέα, Robert Mueller.

Ο Mueller υποστηρίζει το σχηματισμό μια παγκόσμιας θρησκείας, με τον Ο.Η.Ε. σαν το μοντέλο της.
Πρότεινε, επίσης, να αναρτηθεί η σημαία του Ο.Η.Ε. σε κάθε εκκλησία, σ' όλο τον κόσμο και να γραφεί και να εκδοθεί μια Διεθνής Βίβλος. Προωθεί επίσης μια Παγκόσμια Οικονομική και Πολιτική Τάξη. Αυτά πρότεινε ο Mueller, στον οποίο απευθύνονταν οι 32 διευθύνσεις του Ο.Η.Ε.«Εγώ (ο Ιησούς) ήλθον εν τω ονόματι του Πατρός μου, και δεν με δέχεσθε. Εάν άλλος έλθη εν τω ονόματι εαυτού, εκείνον θέλετε δεχθή»(Ιωάννης ε΄ 43). Τα ποιο πάνω λόγια επαληθεύονται μάλλον στις μέρες μας! Αυτός που θα έλθει «εν τω ονόματι εαυτού», θα γίνει δεκτός απ' όλη την ανθρωπότητα, παρουσιαζόμενος ως ένας και μοναδικός παγκόσμιος «σωτήρας». Τον ερχομό του Ιησού Χριστού τον προετοίμασε ένας πρόδρομος, ο Ιωάννης ο Βαπτιστής. Τον ερχομό του αντίχριστου που έρχεται «εν τω ονόματι εαυτού» - πρέπει κι αυτόν κάποιοι να τον προετοιμάσουν. Και επειδή «το μυστήριον της ανομίας ήδη ενεργείται» (Β Θεσσαλονικείς β΄ 7), ας ασχοληθούμε μ' αυτό.Οι πρόδρομοί τουΟι πρόδρομοι του παγκόσμιου κυβερνήτη (αντίχριστου), ξεκίνησαν από τις «Αρχαίες Μυστηριακές Θρησκείες» που, ως γνωστόν, ήταν η Βαβυλώνα, η Αίγυπτος, η Ινδία, η Ελλάδα κλπ., που είχαν όλες πανθεϊστική μορφή.Αργότερα, ξεπήδησαν ο «Καμπαλισμός, ο Γνωστικισμός, οι Ναΐτες Ιππότες (Ιππότες του Ναού), οι Ροδόσταυροι και ο Ελευθεροτεκτονισμός ή όπως αλλιώς τους ξέρουμε( «Ιλλουμινάτι» (δηλαδή, πεφωτισμένοι). Τους πεφωτισμένους τους ίδρυσε ο Αδάμ Βαϊσχάουπτ (Adam Weishaupt), την 1η Μαϊου του 1776. Από τότε, αφοσιώθηκαν να οικοδομήσουν τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» ή καλυτερα, την Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Η απόφαση αυτή σφραγίστηκε με την λατινική επιγραφή (επάνω στο μονοδόλαρο των ΗΠΑ), «Novus Ordo Seclorum, MD CCL XXVI» που σημαίνει «Νέα Τάξη Πραγμάτων», 1, 5, 1776).Από τους Ιλλουμινάτι πεφωτισμένους ξεπήδησαν και άλλοι, όπως ο Μαρξισμός, οι Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές Μυστικές Πολιτικές Εταιρείες, (πόσοι άραγε ξέρουμε γι' αυτές, οι Εκλεκτοί του Τραπεζικού Συστήματος, καθώς και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών.

Τέλος, το τελευταίο σκαλοπάτι, της σατανικής πλεκτάνης, είναι σήμερα η «Νέα Εποχή» (New Age), όπου στρατολογεί, σε όλα τα μήκη και πλάτη, οπαδούς της για να διαδώσουν την ιδέα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ!
ΠΗΓΗ http://greeknation.blogspot.com/

1 σχόλιο:

ΖΕΥΣ είπε...

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας