Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ.


Η ομοιότητα των ερπετοειδών με τους μασόνους ποιά είναι ( εκτός DNA) ; Μα φυσικά η ποδιά !!! Δείτε από πόσο παλιά κρατάει η γραμμή αίματος !

Στη φωτογραφία: Ερπετοειδής (Σουμεριανή) οντότητα που βρέθηκε στο Ιράκ. Χρονολογείται στο 5000 - 4500 π.χ. και φιλοξενείται στο Βρετανικό μουσείο (που αλλού θα μπορούσε άλλωστε)..!


Λέγεται πως στους μεγαλύτερους βαθμούς της μασονίας, οτι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σώμα τους ως ''όχημα'' γι'αυτες τις οντότητες..!

Ακολουθεί μεταφρασμένη αναδημοσίευση από το


Όλες οι θρησκείες στη γη είναι τεχνητές, δημιουργημένες από τα ερπετοειδή. Μέσω των προηγούμενων εμπειριών (εκατομμύρια ετών πριν,η προς τα εμπρός), τα ερπετοειδή είχαν δει πώς οι εμφυτευμένες θρησκείες τους θα μπορούσαν να ελέγξουν τους πληθυσμούς των διάφορων κόσμων. Όταν τα ερπετοειδή πηγαίνουν για να κατακτήσουν και άλλους πλανήτες, η γη θα χρησιμοποιηθεί ως ακόμα ένα παράδειγμα για το πώς να χρησιμοποιήσουν τη θρησκεία ως μέσο ελέγχου.


Με τη λατρεία των Θεών αυτών των θρησκειών, τα ανθρώπινα όντα πραγματικά έχουν λατρέψει τα ερπετοειδή, τα οποία είναι οι ψεύτικοι Θεοί... Ο αληθινός δημιουργός δεν πρέπει (ούτε έχει την επιθυμία) «να λατρευτεί.» Η επιθυμία της λατρείας είναι ένα κλασικό γνώρισμα των ερπετοειδών... Η έννοια του αληθινού δημιουργού που θέλει να λατρευτεί είναι πραγματικά αρκετά κωμική.

«Ο φόβος «του Θεού» είναι μια επιβολή των Anunnaki. Προβάλλουν «τα θαύματα» και τα οράματα για να εμφανιστούν σαν να είναι θεότητες. Απαιτούν τη μεταμέλεια και τη λατρεία τους. Απαιτούν τις λάρνακες, τους βωμούς, τις θυσίες και την επανόρθωση. Απειλούν να τιμωρήσουν εκείνους που δεν πάνε με το μέρος τους. Είναι ερπετά , όχι Θεοί» (Amitakh Stanford, "On the Brink of Anunnaki New World Order").
http://afipnisoy.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας