Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Ο μύθος της Βίβλου




Ένα μοναδικό μίνι ντοκιμαντέρ που θέτει τις βάσεις της αμφισβήτησης της Βίβλου αποδεικνύοντας πως το θεόπνευστο κείμενο των χριστιανών προήλθε από αιγυπτιακούς μύθους και παραδόσεις. Αν κάτι θεωρείτε πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα απλά αναζητήστε πληροφορίες είτε σε βιβλία είτε στο ίντερνετ για να δείτε πως τα πράγματα έχουν ως έχουν


Κάντε κριτική. Πείτε τη γνώμη σας άφοβα, ελεύθερα!

Χριστιανικοί Βανδαλισμοί

Δείτε το λογοκριμένο κομμάτι της ταινίας του Κώστα Γαβρά για τους βανδαλισμούς των Χριστιανών επί της Ζωοφόρου του Παρθενώνα ΕΔΩ.


Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - Richard Dawkins

Παρακολουθήστε τις βλαβερές συνέπειες της θρησκείας μέσα από πέντε μικρά video του Richard Dawkins (μέσω paratiritis7's Channel) Αν δεν εμφανίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι ενεργοποιήστε τους με το κουμπί στη δεξιά κάτω πλευρά της οθόνης.

Διαβάστε το καταπληκτικό δοκίμιο του Νίκου Δήμου.


1 σχόλιο:

ΑΡΗΣ ΣΕΙΡΙΟΣ είπε...

Συγχαρητήρια Άννα. Πολύ καλό υλικό.
Για το ίδιο θέμα, αλλά και γενικότερα για τους μύθους(ορθότερα: παραμύθια)των διαφόρων θρησκειών, έχω να συστήσω και το ντοκιμαντέρ: 'Religulous'του Bill Maher, που με χιούμορ και οξυδέρκεια ξεσκεπάζει τις δογματικές ανοησίες και τα γελοία παραληρήματα των διαφόρων θρησκευτικών καθοδηγητών.
Άρης Σείριος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας