Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Zeigeist - Τα videos που μας βάζουν σε σκέψεις




"Zeitgeist -The Movie"





"Zeitgeist -Addendum"




Zeigeist σημαίνει νοοτροπία της εποχής, αλλά θα μπορούσε να λέγεται και "Ξυπνάτε γιατί χανόμαστε" !!!


Είναι δύο σοκαριστικά φιλμ , το "Zeitgeist -The Movie" και το "Zeitgeist -Addendum". Ντοκιμαντέρ για γερά νεύρα , που σίγουρα σε βάζουν να αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης σου.
Σε κάνουν να σταθείς και να σκεφτείς -και γιατί όχι, και να αμφισβητήσεις ακόμα- τα παράλογα πράγματα που στις "πολιτισμένες" κοινωνίες μας θεωρούνται δεδομένα, επειδή απλά γίνονται απ' όλους και παντού.
Πρόκειται για σπάνιο είδος φιλμ, που ξυπνούν κυριολεκτικά τον θεατή!!
Σας συνιστώ να δείτε και τα δύο !!!

2 σχόλια:

Αστέριος Αληφακιώτης είπε...

ενταξει οτι οι ιστορικοι δεν εχουν καταγραψει μαρτυριες για την ζωη και τα θαυματα του ιησου που εφοσον υπηρξαν σαν τοσο ξεχωριστο γεγονος λογικα θα πρεπε να χαν γραφτει απ ολους κι οχι απλα να εχει γινει μια πολυ μικρη αναφορα στο ονομα του ιησου.ομως τα ευαγγελια που μαρτυρουν τοσα και τοσα γεγονοτα ειναι αραγε ψευτικα?

Anna είπε...

Ίσος κανείς να μην μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα σου με βεβαιότητα.Όμως οι ερωτήσεις καμιά φορά είναι πιο σημαντικές από τοις απαντήσεις.Το 8ετικο είναι πως οι άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται, να ερευνούν, να εμπιστεύονται την νοημοσύνη τους που τόσους αιώνες υποτιμάται. Η πίστη σε κάτι που θεωρείται δεδομένο επειδή απλώς έτσι τα βρήκαμε, έτσι μας τα έμαθαν σε ηλικίες που δεν έχουμε την ικανότητα να λογοκρίνουμε δεν θεωρείται για μένα δίκαιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας