Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ



Την ώρα που γίνονται όλα αυτά έξω από τη Βουλή, ως προιόν αποπροσανατολισμού, μέσα στο Κοινοβούλιο συνεχίζονται κανονικά οι διεργασίες για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.

Ψηφίστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών, κατά πλειοψηφία, από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο εφαρμοστικός Νόμος που εξειδικεύει το πακέτο μέτρων του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος μέχρι το 2015.

Η συζήτηση συνεχίζεται επί των άρθρων και θα ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα, ενώ αύριο και μεθαύριο θα εισαχθεί, με κατεπείγουσα διαδικασία, προς συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής.

Κατατέθηκαν στη Βουλή οι αναδιατυπωμένοι πίνακες του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής, που συμφωνήθηκαν με την τρόικα, και περιλαμβάνουν διορθώσεις προκειμένου να καλυφθεί το κενό των 600 εκατ. ευρώ λόγω της υπαναχώρησης στο θέμα των αποδείξεων.

Το κενό αυτό θα καλυφθεί με την είσπραξη 300 εκατ। ευρώ από τους περίπου 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες με την επιβολή τέλους επιτηδεύματος ύψους 300 ευρώ για φέτος και με την περικοπή 300 εκατ. ευρώ από δαπάνες.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας