Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Απεργιακό δελτίο – Ανέστειλε την απεργία το Μετρό

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από την Τρίτη 28 Ιουνίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, ενώ δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει και το κίνημα των «Αγανακτισμένων».

«Χειρόφρενο» τραβούν την Τρίτη και την Τετάρτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εκτός από το ΜΕΤΡΟ, καθώς οι...
ηλεκτροδηγοί ανέστειλαν τη 48ωρη απεργία τους.

Τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα εξυπηρετούν μόνο τις γραμμές των Special Olympics.

Να επανεξετάσουν όλοι οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες το απεργιακό πρόγραμμα δίνοντας προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των απεργών ζητά η Ένωση Εργαζόμενων στον ΗΣΑΠ.

Δεν θα κινηθούν επίσης για 48 ώρες οι αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ και οι συρμοί του προαστιακού.

Οι κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συλλαλητήρια την Τρίτη, στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

Τα συνδικάτα καλούν τους εργαζόμενους σε διαμαρτυρία το πρωί της Τετάρτης στο Σύνταγμα και την ίδια μέρα διοργανώνουν συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Τρεις συγκεντρώσεις διοργανώνει το ΠΑΜΕ: Την Τρίτη, στις 10 το πρωί στην Ομόνοια και στις 7 το απόγευμα στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Ομόνοια.

Ποιοι άλλοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις

Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν τετράωρες στάσεις εργασίας, από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Οι τροποποιήσεις στις πτήσεις της Olympic Air λόγω της απεργίας ΕΔΩ

Προβλήματα αναμένονται και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καθώς τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ αποφάσισαν 48ωρη απεργία Τρίτη και Τετάρτη.

Κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία όλης της χώρας (08.3http://www.blogger.com/img/blank.gif0-14.30), την Τετάρτη.

Όπως ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), οι ασφαλισμένοι μπορούν να εξυπηρετηθούν τις απογευματινές ώρες από τα εφημερεύοντα και από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Tη συμμετοχή της στην 48ωρη Πανελλαδική Απεργία ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).Πηγή:http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Share/Bookmark

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Συνολικές προβολές σελίδας